AMMATILLINEN KASVU

 

Koulutus on suunnattu ihmissuhdetyön ammattilaisille, tai sellaiseksi aikoville, esimerkiksi esimies-, HR-, hoito- ja kasvatustyössä toimiville, työnohjaajille, personal trainereille, yrittäjille – ylipäätään ihmisille, jotka haluavat kehittää itseään, oppia ymmärtämään ja ohjaamaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja ratkaisukeskeisesti.

 

HENKILÖKOHTAINEN KASVU

 

Vuoden koulutuksen yksi suurimpia hyötyjä, ammatillisen kehittymisen lisäksi, on henkilökohtainen ihmisenä kasvu. Koulutus on myös vuoden henkilökohtainen valmennusprosessi: sen aikana käydään syvällisesti oman elämän osa-alueita läpi, tiedostaen ja kehittäen niitä parempaan suuntaan.

Valmennustyökalut, joita koulutuksessa opetellaan, ovat myös erinomaisia itsensäjohtamisen ja -valmentamisen työkaluja.

Coaching opettaa parhaimmillaan ajattelemaan tietoisemmin ja positiivisemmin; itsetuntemus, itsensäjohtamisen taidot, ihmissuhdetaidot, kuten vuorovaikutustaidot, kehittyvät.

Yleensä tämä tarkoittaa onnellisuuden lisääntymistä ja itsensä näköisemmän elämäntavan löytymistä ja kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin lisääntymistä.

Henkilöt, jotka tunnistavat ottavansa usein auttajan roolin ihmissuhteissaan, hyötyvät koulutuksesta myös, koska coachin työkalupakin avulla on helpompi ohjata ihmisiä ratkaisukeskeisesti eteenpäin, uuvuttamatta itseään.

 

 

”Ammatin lisäksi valtaisa oma kasvumatka. Todella paljon tietoa, käytännön harjoitteita ja menetelmiä vuosiksi eteenpäin. Myös itsensä kehittämiseen ihan loistava vuosi.”

-Annamari Korkeakoski