AMMATIN LISÄKSI VALTAISA OMA KASVUMATKA

Todella paljon tietoa, käytännön harjoitteita ja menetelmiä vuosiksi eteenpäin. Myös itsensä kehittämiseen ihan loistava vuosi!
-Annamari Korkeakoski

OIVALTAVAA JA INSPIROIVAA. KONKREETTISIA TYÖKALUJA.

Jokaisessa moduliissa on runsaasti sekä teoriaa että käytännön harjoituksia, jotka inspiroivat valmentamaan muita ja oivalluttavat omassa elämässä. Ryhmässä on luottamuksen ilmapiiri. Auli osaa fasilitoida hyvin. Hän on aito ja ammattilainen. Opetus ja materiaalit on loppuunmietitty.
-Mira

TODELLA TYYTYVÄINEN

Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Ammattitaitoiset kouluttajat. Ajan hermolla oleva koulutus!
-Tiia Lahtinen

ELÄMÄNI VALINTA

Koulutus antoi minulle paitsi ainutlaatuisen työtavan ja monipuolisen työkalupakin, niin myös täysin korvaamattoman kolleega-verkoston.
-Päivi S.

FAKTAAN JA TUTKITTUUN TIETOON POHJAUTUVA LIFE COACH-KOULUTUS

Laajasta aihepiiristä koostuva koulutus monen alan taitajille. Jokainen, joka työskentelee ihmisten parissa hyötyy tästä, vaikkei olisi tarkoitus valmentajaksi ryhtyäkkään. Jo pelkästään itse hyötyy tästä niin paljon vuorovaikutustaitojen karttuessa, että elämä sujuu huomattavasti helpommin ja mukavammin.
-Anni Rytilahti


LCA LIFE COACH® -KOULUTUS

Monipuolinen ja antoisa koulutuskokonaisuus. Sekä itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen näkökulmasta, että valmennus työn näkökulmasta. Olen niin iloinen että päätin lähteä mukaan.
-Sara

MAHTAVA ELÄMÄNTAITOPAKETTI KENELLE VAAN!

Olen saanut todella paljon apuja koulutuksesta jo omaankin elämääni ja olen näiden oppien kautta avannut monien muidenkin solmuja. Ihanaa, kun on mahdollista antaa oivaltamisen elämyksiä muillekin tietäen, että heille on siitä paljon apua elämässään!
-Elvi Korkala

AVARTAA OMAA AJATTELUA

Monipuolinen ja laadukas koulutus. Tarjoaa jokaiselle uusia näkökulmia, niin itseensä kuin elämäänkin.
-Tuija


LCA LIFE COACH®-TUTKINTOON VALMISTAVA KOULUTUS

Elämän mullistava, täysin mietitty ja mahtavaksi kokonaisuudeksi rakennettu koulutus, josta saa omaan elämäänkin niin paljon, ja rautaisen ammattitaidon valmentajaksi sekä yksilö- että yrityspuolelle. Olen ikionnellinen että lähdin tähän mukaan!
-Tiia Manninen

LCA LIFE COACH® -KOULUTUS

Loistavaa esimiestyön koulutusta.
-Sanna

KOKONAISVALTAINEN COACHING-KOULUTUS

Life Coach Academy antaa mielestäni Suomen kattavimman ja edistyksellisimmän coach-koulutuksen. Opetus on intensiivistä ja ihmisläheistä, innostavaa ja kannustavaa. Ryhmä-ja parityöskentelyissä oppii tuntemaan itsensä ja opiskelukaverinsa. Siis juuri sitä mitä hyvän coachin pitääkin oppia. Opetus on selkeää ja hyvin ymmärrettävää. Laadukkaat opetusmateriaalit.
-Kaarina

VOIMAUTTAVA JA VAHVISTAVA KOKEMUS

Life Coach -koulutus avasi silmäni. Mukaan lähtiessäni en osannut villeimmissä ajatuksissakaan kuvitella, kuinka koulutus lopulta vaikutti minuun ihmisenä ja yksilönä, myönteisesti kehittäen ja vuosikymmenten kerrostumia kuorien. Tämän oman voimauttavan prosessin seurauksena löytyi jopa uusi työ ja ammatti, missä voin jakaa tätä kokemusta muillekin. Suosittelen lämpimästi koulutusta kaikille, jotka haluavat tehdä töitä itsensä kehittämisen kanssa, tai jotka haluavat saada käytännönläheisiä työkaluja toisten ihmisten kanssa työskentelyyn.
-Mari Sarajärvi


MONIPUOLISUUDELLAAN ERITTÄIN MERKITTÄVÄ VALMENNUSKOKONAISUUS

Hyvin monitieteellinen valmennuskokonaisuus, joka antaa yksittäisiä erityisvalmennuksia paremmat valmiudet auttaa erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutuksen ajantasaisuus huippuluokkaa ja kouluttajien intohimo aiheisiinsa aivan parasta. Suosittelen!
-Sampo

MONIPUOLINEN, LAAJA JA AJANKOHTAINEN COACHING-KOULUTUS

Life Coach Academyn koulutus antaa hyvät tiedot ja työkalut monenlaisissa tehtävissä toimiville ihmisille, jotka haluavat käyttää valmentavia menetelmiä työssään. Koulutus on myös erittäin antoisa itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen näkökulmasta.
-Jenni Rissanen


SAIN ENEMMÄN KUIN OSASIN ODOTTAA

Huikea kasvumatka paitsi ammatillisesti, myös henkilökohtaisesti. Sain enemmän kuin osasin odottaa, varsinkin ihmissuhdetaitoni paranivat. Hinta-laatu erinomainen.
-Minna L.

TUTUSTU KOULUTUSOHJELMAAN TÄSTÄ