Valikko

Valikko

Asiakaspalautteita

Ratkaisukeskeisyydestä tuli pysyvä mindset

Suosittelen koulutusta aivan kaikille, ketkä haluavat oikeasti oppia ymmärtämään itseään ja toisiaan. Jo ensimmäinen moduuli oli game changer, en ollut tajunnutkaan miten paljon olin rajoittanut itseäni omilla uskomuksillani! Vuoden aikana tutustuin itseeni ja opin valmentamaan myös muita ihmisiä. Ratkaisukeskeisyydestä on tullut pysyvä mindset, jota käytän päivittäin itseni ohjaamisessa, äitinä ja työssäni esimiehenä. – Kaisa R.


Silmät avaava koulutuskokonaisuus

Koulutus on koottu laajasti tutkittua ja tieteeseen perustuvaa tietoa käyttäen. Upeat työkalut ratkaisukeskeinen valmennukseen. Auli vie upealla tavalla Suomen coachingia maailman tasolle. Upea matka omasta minästä tasapainoiseksi valmentajaksi.
-Minna Vitikainen


Ammatin lisäksi valtaisa oma kasvumatka

Todella paljon tietoa, käytännön harjoitteita ja menetelmiä vuosiksi eteenpäin. Myös itsensä kehittämiseen ihan loistava vuosi!
-Annamari Korkeakoski


Koulutuksen ansiosta elämäni on saanut uuden suunnan, näen mahdollisuuksia esteiden sijaan

Vaikka en tekisi päivääkään työtä coachina, se on ollut hintansa väärti. Koulutus on edullinen laatuunsa nähden. Suosittelen vertailemaan koulutusten hintoja ja sisältöjä jos Life Coach koulutus kiinnostaa.
LCA:ssa pidetään huolta, että sieltä valmistuu asiansa osaavia coacheja. Koulutus on todella kattava ja olen saanut suuren määrän laadukasta tietoa ja työkaluja. Auli Hedman on intohimoisesti työhönsä suhtautuva kouluttaja, joka päivittää koulutusta koko ajan pitäen sitä ajan tasalla. Aulilla on todella laaja-alainen tieto- ja kokemuspohja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen, business-puolta unohtamatta. Auli on rautainen ammattilainen ja luotsaa opiskelijoita napakan helläkätisesti. Kouluttajana puhuu asioista niin, että mielenkiinto säilyy, karismaattinen persoona.
Turussa toinen kouluttaja on Päivi Suvanto, joka on myös rautainen ammattilainen alalla. Päivillä on kaikki tarvittava tieto hallussa. Hänellä on analyyttinen ote ja hänen kanssaan olemme vietäneet lukusia mielenkiintoisia keskusteluja. Bonuksena olen saanut mielettömän ihania ystäviä, me opiskelijat tulimme läheisiksi ja tunnelma ollut aina hyväksyvän läsnäoleva. Ja humoristinen. Nöyrä kiitos Life Coach Academylle
– Sonja Lindroos


Oivaltavaa ja inspiroivaa. Konkreettisia työkaluja

Jokaisessa moduliissa on runsaasti sekä teoriaa että käytännön harjoituksia, jotka inspiroivat valmentamaan muita ja oivalluttavat omassa elämässä. Ryhmässä on luottamuksen ilmapiiri. Auli osaa fasilitoida hyvin. Hän on aito ja ammattilainen. Opetus ja materiaalit on loppuunmietitty.
-Mira


Todella tyytyväinen

Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Ammattitaitoiset kouluttajat. Ajan hermolla oleva koulutus!
-Tiia Lahtinen


Elämäni valinta

Koulutus antoi minulle paitsi ainutlaatuisen työtavan ja monipuolisen työkalupakin, niin myös täysin korvaamattoman kolleega-verkoston.
-Päivi S.


Faktaan ja tutkittuun tietoon pohjautuva Life Coach -koulutus

Laajasta aihepiiristä koostuva koulutus monen alan taitajille. Jokainen, joka työskentelee ihmisten parissa hyötyy tästä, vaikkei olisi tarkoitus valmentajaksi ryhtyäkkään. Jo pelkästään itse hyötyy tästä niin paljon vuorovaikutustaitojen karttuessa, että elämä sujuu huomattavasti helpommin ja mukavammin.
-Anni Rytilahti


LCA:n Coach -koulutus

Monipuolinen ja antoisa koulutuskokonaisuus. Sekä itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen näkökulmasta, että valmennus työn näkökulmasta. Olen niin iloinen että päätin lähteä mukaan.
-Sara


Mahtava elämäntaitopaketti kenelle vaan!

Olen saanut todella paljon apuja koulutuksesta jo omaankin elämääni ja olen näiden oppien kautta avannut monien muidenkin solmuja. Ihanaa, kun on mahdollista antaa oivaltamisen elämyksiä muillekin tietäen, että heille on siitä paljon apua elämässään!
-Elvi Korkala


Avartaa omaa ajattelua

Monipuolinen ja laadukas koulutus. Tarjoaa jokaiselle uusia näkökulmia, niin itseensä kuin elämäänkin.
-Tuija


LCA:n coachiksi valmistava koulutus

Elämän mullistava, täysin mietitty ja mahtavaksi kokonaisuudeksi rakennettu koulutus, josta saa omaan elämäänkin niin paljon, ja rautaisen ammattitaidon valmentajaksi sekä yksilö- että yrityspuolelle. Olen ikionnellinen että lähdin tähän mukaan!
-Tiia Manninen


LCA:n Coach -koulutus

Loistavaa esimiestyön koulutusta.
-Sanna


Kokonaisvaltainen coaching -koulutus

Life Coach Academy antaa mielestäni Suomen kattavimman ja edistyksellisimmän coach-koulutuksen. Opetus on intensiivistä ja ihmisläheistä, innostavaa ja kannustavaa. Ryhmä-ja parityöskentelyissä oppii tuntemaan itsensä ja opiskelukaverinsa. Siis juuri sitä mitä hyvän coachin pitääkin oppia. Opetus on selkeää ja hyvin ymmärrettävää. Laadukkaat opetusmateriaalit.
-Kaarina


Voimauttava ja vahvistava kokemus

Life Coach -koulutus avasi silmäni. Mukaan lähtiessäni en osannut villeimmissä ajatuksissakaan kuvitella, kuinka koulutus lopulta vaikutti minuun ihmisenä ja yksilönä, myönteisesti kehittäen ja vuosikymmenten kerrostumia kuorien. Tämän oman voimauttavan prosessin seurauksena löytyi jopa uusi työ ja ammatti, missä voin jakaa tätä kokemusta muillekin. Suosittelen lämpimästi koulutusta kaikille, jotka haluavat tehdä töitä itsensä kehittämisen kanssa, tai jotka haluavat saada käytännönläheisiä työkaluja toisten ihmisten kanssa työskentelyyn.
-Mari Sarajärvi


Monipuolisuudellaan erittäin merkittävä valmennuskokonaisuus

Hyvin monitieteellinen valmennuskokonaisuus, joka antaa yksittäisiä erityisvalmennuksia paremmat valmiudet auttaa erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutuksen ajantasaisuus huippuluokkaa ja kouluttajien intohimo aiheisiinsa aivan parasta. Suosittelen!
-Sampo


Monipuolinen, laaja ja ajankohtainen coaching -koulutus

Life Coach Academyn koulutus antaa hyvät tiedot ja työkalut monenlaisissa tehtävissä toimiville ihmisille, jotka haluavat käyttää valmentavia menetelmiä työssään. Koulutus on myös erittäin antoisa itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen näkökulmasta.
-Jenni Rissanen


Sain enemmän kuin osasin odottaa

Huikea kasvumatka paitsi ammatillisesti, myös henkilökohtaisesti. Sain enemmän kuin osasin odottaa, varsinkin ihmissuhdetaitoni paranivat. Hinta-laatu erinomainen.
-Minna L.