Valikko

Valikko

Life Coach Academy Life coach -koulutukset

Oma valmentaja -palvelut

LCA:n oma valmentaja palvelut tarkoittavat käytännössä sitä, että työyhteisö saa käyttöönsä oman valmentajan (inhouse-coachin), joka antaa sekä henkilökohtaista, että ryhmävalmennusta työyhteisöiden jäsenille, työyhteisön tarpeisiin soviteltuun rytmiin ja määrään.

Valmennukset voidaan toteuttaa joko asiakkaan omissa tiloissa, meidän tiloissa Helsingin Jätkäsaaressa tai verkossa esim. Zoomin kautta.

Oma valmentaja Basic – paketti

Valmentaja toteuttaa henkilökohtaista yksilöcoachingia työyhteisön jäsenille sovitun määrän mukaisesti esim. 4 valmennus kertaa per henkilö tai tarpeen mukaan.

Oma valmentaja Medium – paketti

Valmentaja toteuttaa tarpeen mukaisesti yksilö-, ryhmä-, tai tiimicoachingia työyhteisön jäsenille sovitun määrän ja rytmin mukaisesti, esim. 4-6 kertaa puolen vuoden sisällä.

Oma valmentaja Extra – paketti

Valmentaja tekee kerran vuodessa työyhteisölle kattavan työhyvinvointikartoituksen ja analysoi tuloksia tilaajan kanssa, sekä laatii tältä pohjalta asiakkaalle kehitysehdotuksen.

Valmentaja toteuttaa yhdessä sovitun kehityssuunnitelman mukaisesti henkilökohtaista yksilöcoachingia, sekä ryhmä- tai tiimicoachingia analyysissa ilmenneiden tarpeiden mukaan.

Valmennuspalveluiden hinnoittelu

Työhyvinvointikartoitus sähköisesti 29€/hlö
Yksilövalmennus 129€/1h
Ryhmä- ja tiimivalmennus alkaen 299€/h

Tilaajaan luottamuksellinen alkuhaastattelu ja työhyvinvointikartoituksen purku ja analyysi sisältyvät palvelun hintaan.