LCAF Certified Coach®(20op) -lähikoulutus

Parhaat palautteet coaching-koulutusten arvioinneissa!

LCAF Certified Coach® (20op.) –koulutus on kesäyliopistojen kanssa yhteistyössä kehitetty, vuoden kestävä monimuoto-opiskeluna toteutettava ammatillinen täydennyskoulutus, jossa opiskelija saa kansainvälisesti määriteltyjen coaching-ydintaitojen lisäksi syvällisen tietotaidon ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja elämäntaidoista, kuten mielen- ja tunne-elämän johtamisesta, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidoista, sekä perusopit työhyvinvointivalmentamisesta.

Ammattitaito valmentavaan rooliin ja jatkuva kehittäminen

Koulutus antaa ammattitaidon toimia esim. Ratkaisukeskeisenä valmentajana, Life Coachina, Business Coachina, In-House Coachina tai Työyhteisövalmentajana, myös esimiehet saavat tästä kattavan tieto-taidon toteuttaakseen valmentavaa esimiestyötä.

ICF:n määrittelemät 11 coachingin ydintaitoa

Koulutus on luotu pilot hankkeena Pohjois-Suomen kesäyliopistolle vuonna 2013, jolloin tavoitteeksi otettiin Life Coach koulutuksen sisällön päivittäminen ja laajentaminen kohti vankempaa teoreettista pohjaa, sekä kansainvälisesti määriteltyjen Coaching ydintaitojen vahvaa osaamista. Koulutuksen ydin on rakennettu tämän periaatteiston ympärille. Koulutusta on ollut kehittämässä ICF Sertifioidut coachit.

Alkavat LCAF Certified Coach® -lähikoulutukset


14.10.2022 Helsinki (vkonloppu)
4.11.2022 Tampere (vkonloppu)

Ennakkovaraajan etu -500€ lasketaan automaattisesti, mikäli haet koulutukseen Earlybird aikarajaan mennessä.

Koulutuksen kustannukset ja maksuvaihtoehdot

Lähikoulutuksen ovh on 3990€ (sis.alv24%) ja sen voi maksaa kuluttomasti ja korottomasti 1 – 36 erässä. Oman maksuohjelmansa voi valita hakulomakkeesta. Laskutus alkaa ensimmäisen moduulin jälkeen. Mikäli haet koulutukseen ennakkovaraajana (”Early bird”), koulutuksen hinta on tuolloin automaattisesti 3490€ (sis. alv24%). Hinta sisältää kaikki opiskelumateriaalit.

Tarpeellisia laajennuksia coachin työkalupakkiin

Sen lisäksi, että saat koulutusohjelmasta Life Coachin ja Business Coachin työkalut ja koulutuksen, LCA:n koulutusohjelmaan on lisätty, ammattitaitoa syventävässä tarkoituksessa

  • Psykologian perusoppeja
  • Teoriatietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista
  • Persoonallisuusoppia itsetuntemuksen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen
  • NVC:n pohjautuva rakentavan vuorovaikutuksen malli
  • Uusia valmennustyökaluja ihmissuhteiden valmentamiseen
  • Työhyvinvointivalmentajan kartoitus- ja valmennustyökalut

Tavoitteemme on ollut rakentaa laaja ammatticoachin työkalupakki, jonka avulla voi menestyksekkäästi valmentaa, sekä yksityishenkilöitä että työyhteisöjä. Ratkaisukeskeinen, valmentava ote on tämän päivän työelämässä yhä tärkeämpi taito ja toimintamalli.

Koulutustamme kehitetään koko ajan: uusinta tietoa integroidaan sisältöihin jatkuvasti ja opiskelijamme pääsevät päivittämään osaamistaan, täydennyskursseillamme.

Itsetuntemusta ja hyvän elämän työkaluja

Lähikoulutuksen käytänteet

Koulutus toteutetaan siten, että opiskelija saa viikko ennen jokaista moduulia intro sähköpostin, jossa annetaan ohjeet, kuinka valmistautua moduuliin. Aineistot saat opettajalta lähijaksolla paikan päällä.

Koska coachingin opiskelu perustuu vahvasti vuorovaikutukseen ja coaching tekniikoiden harjoitteluun, live päivillä on 90% läsnäolopakko. Jos johonkin päivään ei pysty osallistumaan kokonaan, puuttuvat osuudet voi opiskella itsenäisesti tallenteiden avulla.

Moduuleita voi myös korvata verkkoryhmissä tai lähiryhmissä, jos oman lähiryhmän moduuliin ei pääse.

Aikataulut

Viikonloppu lähiryhmässä

Pe klo 17:00 – 21:00
La klo 10:00 – 18:00
Su klo 10:00 – 18:00

Arki lähiryhmässä

Ti klo 9:30 – 17:30
Ke klo 9:30 – 17:30
To klo 9:30 – 13:30

Koulutukseen sisältyy luentoja, sekä pari-, että pienryhmäharjoittelua moduulin teemoihin liittyen.

Paikkoja rajoitetusti. Peruutuspaikkoja voi kysellä ennen ensimmäisen moduulin aloitusta, mikäli ryhmä on täyttynyt.