Valikko

Valikko

LCAF Certified Coach®(35op) -lähikoulutus

Parhaat palautteet coaching-koulutusten arvioinneissa!

LCAF Certified Coach® (35op.) – Holistisen ratkaisukeskeisen valmentajan -koulutus on kesäyliopistojen kanssa yhteistyössä kehitetty, vuoden kestävä monimuoto-opiskeluna toteutettava ammatillinen täydennyskoulutus, jossa opiskelija saa kansainvälisesti määriteltyjen coaching-ydintaitojen lisäksi syvällisen tietotaidon ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja elämäntaidoista, kuten mielen- ja tunne-elämän johtamisesta, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidoista, sekä perusopit työhyvinvointivalmentamisesta.

Koulutus antaa vahvan tietotaidon ja pätevyyden ratkaisukeskeisen valmentamisen laadukkaaseen ammatilliseen toteuttamiseen, niin yksityishenkilöille kuin työyhteisöille.

Ammattitaito valmentavaan rooliin ja jatkuva kehittäminen

Koulutus antaa ammattitaidon toimia esim. Ratkaisukeskeisenä valmentajana, Life Coachina, Business Coachina, In-House Coachina tai Työyhteisövalmentajana, myös esimiehet saavat tästä kattavan tieto-taidon toteuttaakseen valmentavaa esimiestyötä.

ICF:n määrittelemät 11 coachingin ydintaitoa

Koulutus on luotu pilot hankkeena Pohjois-Suomen kesäyliopistolle vuonna 2013, jolloin tavoitteeksi otettiin Life Coach koulutuksen sisällön päivittäminen ja laajentaminen kohti vankempaa teoreettista pohjaa, sekä kansainvälisesti määriteltyjen Coaching ydintaitojen vahvaa osaamista. Koulutuksen ydin on rakennettu tämän periaatteiston ympärille. Koulutusta on ollut kehittämässä ICF Sertifioidut coachit.

Alkavat LCAF Certified Coach® -lähikoulutukset

 • 18.10. 2024 Helsinki, Jätkäsaari, viikonloppuryhmä

Koulutuksen kustannukset ja maksuvaihtoehdot

Lähikoulutuksen ovh on 4290€ (sis.alv24%) ja sen voi maksaa kuluttomasti ja korottomasti 1 – 36 erässä. Kun ilmoittaudut koulutukseen 31.7. 2024 mennessä, saat koulutuksen ennakkovaraajan hintaan 3790€. Oman maksuohjelmansa voi valita hakulomakkeesta. Laskutus alkaa ensimmäisen moduulin jälkeen. Hinta sisältää kaikki opiskelumateriaalit.

Tarpeellisia laajennuksia coachin työkalupakkiin

Sen lisäksi, että saat koulutusohjelmasta Life Coachin ja Business Coachin työkalut ja koulutuksen, LCA:n koulutusohjelmaan on lisätty, ammattitaitoa syventävässä tarkoituksessa

 • Psykologian perusoppeja
 • Teoriatietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kuten ravinnosta, palautumisesta, stressistä ja liikunnasta
 • Persoonallisuusoppia itsetuntemuksen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen
 • NVC:n (Non Violent Communication) pohjautuva rakentavan vuorovaikutuksen malli
 • Uusia valmennustyökaluja ihmissuhteiden valmentamiseen
 • Työhyvinvointivalmentajan kartoitus- ja valmennustyökalut

Tavoitteemme on ollut rakentaa laaja ammatticoachin työkalupakki, jonka avulla voi menestyksekkäästi valmentaa, sekä yksityishenkilöitä että työyhteisöjä. Ratkaisukeskeinen, valmentava ote on tämän päivän työelämässä yhä tärkeämpi taito ja toimintamalli.

Koulutustamme kehitetään koko ajan: uusinta tietoa integroidaan sisältöihin jatkuvasti ja opiskelijamme pääsevät päivittämään osaamistaan, täydennyskursseillamme.

Itsetuntemusta ja hyvän elämän työkaluja

Lähikoulutuksen käytänteet

Koulutus toteutetaan siten, että opiskelija saa viikko ennen jokaista moduulia intro sähköpostin, jossa annetaan ohjeet, kuinka valmistautua moduuliin. Aineistot saat opettajalta lähijaksolla paikan päällä.

Koska coachingin opiskelu perustuu vahvasti vuorovaikutukseen ja coaching tekniikoiden harjoitteluun, live päivillä on 90% läsnäolopakko. Jos johonkin päivään ei pysty osallistumaan kokonaan, puuttuvat osuudet voi opiskella itsenäisesti tallenteiden avulla.

Moduuleita voi myös korvata verkkoryhmissä tai toisissa lähiryhmissä, jos oman lähiryhmän moduuliin ei pääse.

KOULUTUSPÄIVÄT JA AIKATAULUT

Viikonloppu lähiryhmässä

Pe klo 17:00 – 21:00
La klo 10:00 – 18:00
Su klo 10:00 – 18:00

HELSINKI 2024 -2025

 1. Coaching perusteet 18.10. – 20.10. 2024
 2. Kokonaisvaltainen hyvinvointi 15.11. – 17.11. 2024
 3. Tunteet ja ihmissuhteet. 13.12. – 15.12. 2024
 4. Persoonallisuus ja vuorovaikutus 10.1. – 12.1. 2025
 5. Henkinen hyvinvointi 7.2. – 9.2. 2025
 6. Työhyvinvointi 14.3. – 16.3. 2025
 7. Luovuus ja intuitio 11.4. – 13.4. 2025
 8. Ryhmät ja esiintyminen 16.5. – 18.5. 2025
 9. Ura ja vauraus 8.8. – 10.8. 2025
 10. Valmistuminen ja lopputyöt 12.9. – 14.9. 2025

Koulutukseen sisältyy luentoja, sekä pari-, että pienryhmäharjoittelua moduulin teemoihin liittyen. Katso moduulien tarkemmat sisällöt ja oppimistavoitteet alla olevasta ”Sisältö ja aikataulut” -linkistä.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ryhmään otetaan vain rajallinen määrä opiskelijoita, joten varmista paikkasi ja hae heti mukaan alla olevasta linkistä. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin viikon sisällä, joten katsothan myös roskapostisi, mikäli vastaus ei tule saapuneet kansioosi. Huom! Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova ja peruutukset pitää tehdä 3 viikkoa ennen ensimmäistä moduulia. Peruuttamatta jätetystä paikasta perimme 50% koulutuksen hinnasta.