Valikko

Valikko

SINUSTAKO ORGANISAATIONNE RATKAISUKESKEINEN TYÖYHTEISÖVALMENTAJA?

MAAILMA MUUTTUU – UUSIA TAITOJA TARVITAAN

Työmarkkinoiden muuttuessa ja myllertäessä, tarvitsemme haasteiden vastapainoksi moninaisia psykososiaalisia taitoja, valmentavaa otetta, niin johtamiseen, kuin esihenkilötyöskentelyyn, sekä ylipäätään kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpitävää ja kehittävää osaamista. 

Uusien taitojen avulla voimme vakauttaa ja kehittää yksilöiden ja työyhteisöiden hyvinvointia ja kestävyyttä, sekä rakentaa tulevaisuuden menestystekijöitä. 

Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet yhdessä kesäyliopistojen kanssa vuoden kestävän, työn ohella käytävän, holistisen ratkaisukeskeisen valmentamisen koulutusohjelman, LCAF Certified Coach® (35op.) -koulutuksen, josta saa vahvan pätevyyden ratkaisukeskeiseksi työyhteisövalmentajaksi. 

TYÖYHTEISÖN HYÖDYT

  • Koulutuksen kuuluu harjoitusvalmennusten pito, eli kouluttautuja voi tarjota työyhteisölleen heti ensimmäisestä moduulista alkaen ”One to One” coaching-keskusteluja, auttaa henkilöstöä kehittämään work-life balancea, auttaa kehittämään työyhteisöön eteenpäin vievää, ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, sekä valmentavaa otetta.
  • Koulutuksen edetessä opiskelija saa tietotaidon henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen, sisältäen mm. ajan- ja elämänhallinnan taitoja, sekä terveellisten elämäntapojen tukemiseen tarvittavia työkaluja. 
  • Kouluttautuja saa työkalut myös laadukkaitten työhyvinvointikartoitusten ja workshoppien fasilitointiin, joiden avulla voidaan kehittää henkilöstön hyvinvointia ja menestystekijöitä, informaation ja osallistamisen kautta. 
  • Koulutukseen kuuluu paljon työyhteisöä hyödyttäviä ratkaisukeskeisiä ja rakentavia vuorovaikutusmalleja, kuten valmentava dialogi, valmentava kehityskeskustelu, joiden avulla ennaltaehkäistään ja korjataan työyhteisön haastavia tai jumiutuneita vuorovaikutustilanteita. 

KOULUTTAUTUJAN HYÖDYT

  • Kouluttautuja oppii, paitsi vahvan holistisen coachin ammattitaidon, saa myös itselleen vuoden aikana paljon itsetuntemusta, voimavaroja, sekä hyvinvointia lisäävää valmennusta, osana coaching-taitojen opiskelua ryhmässä. 
  • Ajattelutaidot, vuorovaikutus- ja hyvinvointitaidot kehittyvät, ja itsetuntemus, sekä itsesäätelykyky vahvistuvat. 

KOULUTUSOHJELMAN SISÄLTÖ

1. Coaching perusteet ja valmentava dialogi

2. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen

3. Tunnetaidot, ihmissuhdetaidot

4. Vuorovaikutustaidot

5. Henkinen hyvinvointi

6. Työhyvinvoinnin valmentaminen

7. Luovat tekniikat coachingissa

8. Ryhmien coachaaminen, esiintymistaidot

9. Uran ja vaurauden valmentaminen

10. Coaching-taitojen syventäminen, loppukokeet ja dialogi näytöt. 

MISSÄ JA MITEN

Koulutuksia järjestetään verkossa, Helsingissä ja Oulussa. Koulutus kestää vuoden, se sisältää 10 eri teemaista moduulia, joiden opiskelupäivät ovat noin kerran kuukaudessa, arkipäiväryhmissä tiistai — torstai ja viikonloppuryhmissä perjantai – sunnuntai. Koulutukseen kuuluu myös itsenäistä aineistoihin syventymistä, valmennusharjoittelua, vertais-cooachingia, sekä lopputyön tekeminen.

ALKAVAT RYHMÄT

12.3. 2024 Verkkoryhmä, opetus kerran kuukaudessa ti-to

19.4. 2024 Verkkoryhmä, opetus kerran kuukaudessa pe-su

18.10. 2024 Helsinki, opetus kerran kuukaudessa pe-su

PARHAAT PALAUTTEET COACHING-KOULUTUSTEN ARVIOINNEISSA (koulutus.fi)

Suosittelen koulutusta aivan kaikille, ketkä haluavat oikeasti oppia ymmärtämään itseään ja toisiaan. Jo ensimmäinen moduuli oli game changer, en ollut tajunnutkaan miten paljon olin rajoittanut itseäni omilla uskomuksillani! Vuoden aikana tutustuin itseeni ja opin valmentamaan myös muita ihmisiä. Ratkaisukeskeisyydestä on tullut pysyvä mindset, jota käytän päivittäin itseni ohjaamisessa, äitinä ja työssäni esimiehenä.

– Kaisa R.

Todella paljon tietoa, käytännön harjoitteita ja menetelmiä vuosiksi eteenpäin. Myös itsensä kehittämiseen ihan loistava vuosi!
-Annamari Korkeakoski

Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Ammattitaitoiset kouluttajat. Ajan hermolla oleva koulutus!
-Tiia Lahtinen

Laajasta aihepiiristä koostuva koulutus monen alan taitajille. Jokainen, joka työskentelee ihmisten parissa hyötyy tästä, vaikkei olisi tarkoitus valmentajaksi ryhtyäkkään. Jo pelkästään itse hyötyy tästä niin paljon vuorovaikutustaitojen karttuessa, että elämä sujuu huomattavasti helpommin ja mukavammin.
-Anni Rytilahti

Elämän mullistava, täysin mietitty ja mahtavaksi kokonaisuudeksi rakennettu koulutus, josta saa omaan elämäänkin niin paljon, ja rautaisen ammattitaidon valmentajaksi sekä yksilö- että yrityspuolelle. Olen ikionnellinen että lähdin tähän mukaan!
-Tiia Manninen

Loistavaa esimiestyön koulutusta.
-Sanna

Life Coach Academyn koulutus antaa hyvät tiedot ja työkalut monenlaisissa tehtävissä toimiville ihmisille, jotka haluavat käyttää valmentavia menetelmiä työssään. Koulutus on myös erittäin antoisa itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen näkökulmasta.
-Jenni Rissanen

Huikea kasvumatka paitsi ammatillisesti, myös henkilökohtaisesti. Sain enemmän kuin osasin odottaa, varsinkin ihmissuhdetaitoni paranivat. Hinta-laatu erinomainen.
-Minna L.

KOULUTUKSEN HINTA 

Verkkokoulutuksen ovh on 3056,45€ +alv24% ja lähiryhmässä toteutettavan koulutuksen ovh on 3459,67€ + alv24%. Mikäli haet koulutukseen ennakkovarajaana, koulutuksen ohjehinnasta alennetaan 403€ + alv24% pois. Hinta sisältää kaikki materiaalit ja kustannukset. Koulutuksen voi maksaa 1-36 erässä kuluttomasti ja korottomasti. Koulutus on verovähennyskelpoinen.

LUE LISÄÄ, ILMOITTAUDU

Löydät sivuiltamme tiedot alkavista ryhmistä, sekä tarkemmat kuvaukset moduulien sisällöistä, vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, sekä maksuttomia valmennuksia.

www.lifecoachacademy.fi