Valikko

Valikko

PSYKOLOGISET TAIDOT PALAUTUMISEN TAUSTALLA -tallenne

Maksuton webinaari (pidettiin 11.1. 2024 klo 18:00 – 19:00) aiheena Psykologinen joustavuus apuna parempaan palautumiseen.

PSYKOLOGISET TAIDOT PALAUTUMISEN TAUSTALLA

Halutessamme lisätä kestävää hyvinvointia tai saavuttaa erilaisia tavoitteita työssämme, urheilussa tai millä tahansa elämän osa-alueella, oleelliseksi onnistumisen tekijäksi tiedetään, ei niinkään kurinalaisuus ja itsensäruoskiminen, vaan laadukas palautuminen. Jos ei palaudu, ei opi, eikä jaksa.

Palautumisen taito ei ole itsestäänselvyys, vaan siihenkin tarvitaan monenlaisia psykologisia taitoja. Mikäli haluat oppia ymmärtämään palautumista myös psykologiselta kantilta, tule kuuntelemaan lehtori Mikko Törmälehdon luento siitä, miten psykologisella joustavuudella voi systemaattisesti kehittää tätä tärkeää hyvinvoinnin ja onnistumisen perusedellytystä. 

PSYKOLOGINEN JOUSTAVUUS PERUSTUU HOT-METODEIHIN

HOT (hyväksymis- ja omistautumisterapia) on kognitiivisen käyttäytymisterapian kolmannen eli uusimman aallon suuntaus, jonka tuloksellisuus pohjautuu vankkaan tutkimusnäyttöön.

Siitä on kehitetty ammattilaisten käyttöön valmennuksellinen psykologisen joustavuuden malli, jonka kuusi osa-aluetta toimivat psykologisen joustavuuden, sekä hyvinvoinnin perupilareina. 

Psykologisen joustavuuden malli on yhä suositumpi työskentelymetodi, niin coachaamisessa, urheiluvalmentamisessa, psyykkisessä valmentamisessa, kuin erilaisissa terapia- ja ohjausmuodoissa. 

PSYKOLOGISEN JOUSTAVUUDEN KOULUTTAUTUMISMAHDOLLISUUDET

Nyt myös Suomessa voi opiskella psykologisen joustavuuden valmentajaksi, uudessa Psykologisen joustavuuden Coach -verkkokoulutuksessa. Koulutus järjestetään monimuoto-opetuksena verkossa 20.1. 2024 – 8.6. 2024. Opetuspäivät kerran kk lauantaisin klo 9:00 – 16:00. 

Lue lisää psykologisesta joustavuudesta ja koulutusmahdollisuuksista:

https://www.lifecoachacademy.fi/koulutukset/lca-psykologisen-joustavuuden-coach-koulutusohjelma/

KATSO WEBINAARITALLENNE ALLA OLEVASTA LINKISTÄ