Valikko

Valikko

Mitä on hyvä tietää jos suunnittelee yrittäjyyttä? Miten henkilöbrändiä kannattaa rakentaa? Miten hinnoitella ja myydä omaa osaamistaan?

TAMKIN Proakatemian yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomiopiskelijat Noora-Emilia Hassinen ja Anniina Tirkkonen haastattelevat näistä teemoista valmennus- ja koulutusalan yrittäjää Auli Hedmania.

Kuuntele tästä hersyvä ja virkeä podcast ja ota opit talteen oman osaamisen myymisestä, brändäämisestä ja hinnoittelusta!

HENKILÖESITTELYT

Noora-Emilia ja Anniina ovat Pohjois-Karjalasta kotoisin olevia, TAMKin Proakatemian yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomiopiskelijoita sekä tulevia ammatticoacheja.

Heitä yhdistää pohjoiskarjalainen rempseys, räiskyvä huumori sekä mielenkiinto ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan. He haluavat kehittää itseään coaching -alan ammattilaisiksi ja auttaa toisia saavuttamaan heidän tavoitteensa.

Noora-Emilia Hassinen
Tiimiyrittäjä, LCA Life Coach® -opiskelija, promoottori
noora-emilia.hassinen@promisia.fi
linkedin.com/in/noora-emilia-hassinen

Anniina Tirkkonen
Tiimiyrittäjä, LCF Life Coach® -opiskelija
anniina.tirkkonen@tuni.fi

Auli Hedman
Yrittäjä, Life Coach Academy Koulutusjohtaja

Auli on businessmaailmasta laajasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja coachaamisen pariin kouluttautunut Certified Business ja Life Coach®, Group & Team Coach® ja Työhyvinvointivalmentaja (OAMK), joka pitää omaa vastaanottoa Oulussa, sekä coachaa yrityksiä ympäri Suomea. Auli toimii myös koulutusjohtajana Life Coach Academyssa ja luotsaa työyhteisövalmennuksiin ja -analyyseihin keskittynyttä Coaching Labia.

auli@lifecoachacademy.fi
www.lifecoachacademy.fi
www.coachinglab.fi

#proakatemia #yrittäjyysopinnot #yrittäminen
#yrittäjä #uusisukupolvi #uusityöelämä #tulevaisuudentaidot #coaching #lifecoachacademy #henkilöbrändi #osaamisenmyyminen #myynti #hinnoittelu