Valikko

Valikko

Mindsetin merkitys tavoitteiden saavuttamisessa – maksuton webinaaritallenne 29.9. 2023

Coachingin vaikuttavuus perustuu pitkälti mindsetin systemaattiseen tutkimiseen ja kehittämiseen. Tietoisesti mindsettia jumppaamalla, pystymme useimmiten löytämään ne tekijät, jotka ovat estäneet sinua pääsemästä tavoitteisiisi ja ennenkaikkea paljastamaan ne kohdat, joita nikkaroimalla voisit päästä tilanteessa eteenpäin. Sinussa on muutosvoimaa enemmän kuin arvaatkaan!

Jos olet rehellisesti sitä mieltä, että olet kaikilla elämän osa-alueilla juuri niin tyytyväinen kuin haluat ja voit olla, tämä webinaari ei ole sinua varten. Jos taas koet, että jollain elämän osa-alueella et ole aivan onnistunut saavuttamaan sitä mitä haluaisit, tule mukaan syksyn ensimmäiseen maksuttomaan webinaariin, jossa käydään läpi mindsetin merkitystä tavoitteiden saavuttamisessa.

Webinaarissa esitellään mm. ammatticoachien hyödyntämä ”Mindset sixpack”, jota tutkailemalla ja peilaamalla omiin tavoitteisiin, voidaan mahdollisesti löytää syitä siihen, miksi tavoitteet eivät ole aina onnistuneet ja miten sixpackia kehittämällä, voimme päästä tärkeissä asioissa eteenpäin. Ja huom! Eteenpäin pääsy ei useinkaan tarkoita asioiden lisäämistä, vaan joskus asioiden karsimista ja keskittymistä.

Mikäli olet siis valmis haastamaan ajatteluasi ja käärimään hihat tilanteesi tai taitojesi edistämiseksi, varaa häiriötöntä aikaa 1,5 tuntia, muistiinpanovälineet ja lähde kehittämään mindsetia webinaarin ohjaamaana.

Valmentajana webinaarissa on LCA:n Koulutusjohtaja Auli Hedman, joka on jo toistakymmentä vuotta coachannut, kouluttanut ja opettanut ratkaisukeskeistä valmentamista ja holistisia coaching-taitoja. Aikaisemmalla urallaan Auli toimi business maailmassa myynnin, markkinoinnin ja valmentamisen vastuutehtävissä, kouluttaen, johtaen ja kehittäen.

Webinaari katsottavissa alla olevasta linkistä rajoitetun ajan.

https://vimeo.com/869453602