Valikko

Valikko

Kuormituksen ja palautumisen tasapaino – webinaaritallenne

Kysymys ei ole siitä, etteikö meillä saisi olla kuormitusta arjessamme, vaan kysymys on enemmänkin siitä, onko kuormituksen ja palautumisen suhde tasapainossa ja osaammeko tietoisesti kohdentaa energiaamme oleellisiin asioihin ja tehtäviin.

Pidimme maksuttomaan webinaarin torstaina 29.9. klo 18:00 – 19:30, jossa kävimme läpi tyypillisimpiä kuormitus- ja palautumistekijöitä. Kun tunnistamme nämä molemmat, voimme myös tietoisesti hallita suhdettamme ja toimiamme niihin ja näin lisätä elämäämme hallinnan tunnetta ja tasapainoa.

Webinaarissa on pieni tieto-osuus, jonka jälkeen jokainen webinaariin osallistuja voi, sekä intuitiivisesti että analyyttisesti, pohtia omaa tasapainoaan näiden suhteen ja tehdä oivalluksia tilanteen edistämiseksi. Webinaarissa tehdään 2 coaching-harjoitusta, joiden avulla voit saada oivalluksia kohti tasapainoisempaa ja energisempää arkea.

Valmentajana toimii Life Coach Academyn koulutusjohtaja Auli Hedman, jonka lempiaiheita on elämän suunnan selkeyttäminen ja omien voimavarojen tietoinen hallinta, sekä tekemisen fokusointi.

Auli on businessmaailmasta laajasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja coachaamisen pariin kouluttautunut Certified Business Coach® ja LCAF Life Coach® ja Työhyvinvointivalmentaja, joka pitää holistisiin keho-mieliterapioihin ja valmennukseen keskittynyttä vastaanottoa Oulussa, sekä coachaa ihmisiä ja yrityksiä ympäri Suomea.

Katso maksuton webinaari (1.5h) alla olevasta linkistä. Saadaksesi valmennuksesta parhaan hyödyn irti, varaa sen kuunteluun rauhallinen tila ja muistiinpanovälineet.

Kuormituksen ja palautumisen tasapaino – maksuton webinaaritallenne