Haku koulutukseen & kustannukset

Seuraavat koulutukset, haku päällä nyt:

23.1. 2021 LCA® Psykologisen joustavuuden Coach (verkkokoulutus)
12.2. 2021 Turku (vkonloppu) Ennakkovaraus -500€
20.4. 2021 Helsinki (arki) Ennakkovaraus -500€
10.9.2021 Verkkokoulutus (vkonloppu) Ennakkovaraus-500€
1.10. 2021 Jyväskylä (vkonloppu) Ennakkovaraus -500€

Ennakkovaraajan etu -500€ lasketaan automaattisesti, mikäli haet koulutukseen tämän maininnan ollessa koulutusryhmän perässä.

Haku koulutuksiin päättyy kaksi viikkoa ennen kyseisen koulutuksen alkamista. Peruutuspaikkoja voi kysellä koulutuksen alkuun saakka info@lifecoachacademy.fi

Koulutuksissa on rajoitettu osallistujamäärä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin, joten jos et ole saanut vastausta hakemukseesi, laitathan viestiä info@lifecoachacademy.fi

Hakijalta edellytämme valmiutta itsetutkiskeluun, avointa mieltä näkökulman laajentamiseen, sekä kykyä pohtia elämänkysymyksiä niin yksin kuin ryhmässä. Pohjakoulutusvaatimuksena lukio tai ammatillinen perustutkinto. Kutsumme hakijat tarvittaessa haastatteluun.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3 990 €, joka laskutetaan opiskelijan toiveen mukaan, 1-10 erässä opintojen alettua. Hinta sisältää kaikki oppimateriaalit, sekä sähköisessä että paperisessa muodossa. Valmistuneet coachit saavat myös Valmentajan muistitikun, jossa on kaikki valmennustyökalut organisoituna ja tallennettuna.

UUSI VERKKOKOULUTUS – EDULLISEMPI VAIHTOEHTO!

Pitkään toivottu verkkokoulutuksena toteutettava LCA® Life Coach -koulutus aloittaa seuraavan kerran syyskuussa 2021. Verkkokoulutuksen hinta on 3 490€, koska sen toteuttaminen säästää tila- ja materiaalikustannuksissa. Ohjelma on muutoin täysin sama, mutta materiaalit opiskelija tulostaa itse sähköisestä materiaalipankista ja osallistuu etäkoulutukseen tietokoneensa kautta.

UUSI TÄYDENNYSKOULUTUS – LCA® PSYKOLOGISEN JOUSTAVUUDEN COACH

Uusi, Lasse Seppäsen pitämä koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena Zoomin kautta 23.1. – 12.6. 2021. Koulutuksen hinta on 1490€ (Early Bird 1290€ marraskuun loppuun mennessä). Sen voi maksaa 1-6 osassa.

Lue lisää koulutuksesta

PIDEMPIAIKAINEN RAHOITUS OPINNOILLESI

Huom! Koulutukseen voi hakea myös pidempiaikaista rahoitusta, jonka olemme neuvotelleet sinulle valmiiksi. Mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa sinua, laita viestiä info@lifecoachacademy.fi niin kerromme lisää. LCA opintolainan kuukausilyhennys voi olla esim. 86€ kuukaudessa.

Mikäli sinulla on aikaisempi Elämäntaidonvalmentaja tai Life Coach -tutkinto ja haluat tulla päivittämään osaamistasi, koulutuksen hinta on 2 990 €. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse info@lifecoachacademy.fi niin aiempi tutkinto huomioidaan koulutuksen hinnassa.

Koulutusohjelmaan ilmoittautuminen on sitova. Mikäli opiskelija ei ole perunut ilmoittautumistaan 3 viikkoa ennen koulutuksen alkamista, häneltä voidaan periä 50% koulutusmaksun kokonaissummasta. Ilmoittautumisen voi perua info@lifecoachacademy.fi

Tervetuloa opiskelemaan!

Hakijan yhteystiedot

Lisää erillinen laskutusosoite

Erilliset laskutustiedot

Hakijan taustatiedot