ALKAVAT PSYKOLOGISEN JOUSTAVUUDEN KOULUTUKSET

19.2. 2022 Psykologisen joustavuuden Coach (verkko), Earlybird 31.12. saakka

ALKAVAT  LCAF Certified Coach® -koulutukset

25.2.2022 Oulu (vkonloppu)
15.3.2022 Verkko (arki)
26.4.2022 Helsinki (arki) Earlybird 31.1. saakka
14.10.2022 Helsinki (vkonloppu) Earlybird 31.7. saakka
28.10.2022 Verkko (vkonloppu) Earlybird 31.7. saakka
4.11.2022 Tampere (vkonloppu) Earlybird 31.8. saakka

 

Ennakkovaraajan etu -500€ lasketaan automaattisesti, mikäli haet koulutukseen Earlybird aikarajaan mennessä.

Haku koulutuksiin päättyy kaksi viikkoa ennen kyseisen koulutuksen alkamista. Peruutuspaikkoja voi kysellä koulutuksen alkuun saakka info@lifecoachacademy.fi

Koulutuksissa on rajoitettu osallistujamäärä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin, joten jos et ole saanut vastausta hakemukseesi viikon sisällä, laitathan viestiä info@lifecoachacademy.fi

Hakijalta edellytämme valmiutta itsetutkiskeluun, avointa mieltä näkökulman laajentamiseen, sekä kykyä pohtia elämänkysymyksiä niin yksin kuin ryhmässä. Pohjakoulutusvaatimuksena lukio tai ammatillinen perustutkinto. Kutsumme hakijat tarvittaessa haastatteluun.

KUSTANNUKSET

LCAF Certified Coach® koulutuksen ovh hinta on 3490€ verkossa ja 3 990 € lähiryhmässä, joka laskutetaan opiskelijan toiveen mukaan, 1-36 erässä kuluttomasti ja korottomasti opintojen alettua. Hinta sisältää kaikki oppimateriaalit. Kun haet koulutukseen Earlybird aikarajan sisällä, hinnasta vähennetään automaattisesti -500€.

UUSI VERKKOKOULUTUS – EDULLISEMPI VAIHTOEHTO!

Pitkään toivottu verkkokoulutuksena toteutettava LCAF Certified Coach® -koulutus aloittaa seuraavan kerran maaliskuussa 2022 arkiryhmänä ja lokakuussa  2022 viikonloppuryhmänä. Verkkokoulutuksen hinta on 3 490€, koska sen toteuttaminen säästää tila- ja materiaalikustannuksissa. Ohjelma on muutoin täysin sama, mutta materiaalit opiskelija tulostaa itse sähköisestä materiaalipankista ja osallistuu etäkoulutukseen tietokoneensa kautta.

UUSI TÄYDENNYSKOULUTUS – LCA® PSYKOLOGISEN JOUSTAVUUDEN COACH

Uusi, timanttiset palautteet saanut uus täydennyskoulutus alkaa seuraavan kerran verkkokoulutuksena Zoomin kautta 6.11. 2021. Koulutuksen hinta on 1490€, sen voi maksaa kuluttomasti ja korottomasti 1-6 osassa.

Lue lisää koulutuksesta

PIDEMPIAIKAINEN RAHOITUS OPINNOILLESI

Huom! Koulutuksiin voi hakea myös pidempiaikaista, korotonta ja kulutonta maksuaikataulua. Mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa sinua, laita viestiä info@lifecoachacademy.fi niin kerromme lisää. LCA opintolainan kuukausilyhennys voi olla esim. 83€ kuukaudessa.

Koulutusohjelmaan ilmoittautuminen on sitova. Mikäli opiskelija ei ole perunut ilmoittautumistaan 3 viikkoa ennen koulutuksen alkamista, häneltä voidaan periä 50% koulutusmaksun kokonaissummasta. Ilmoittautumisen voi perua info@lifecoachacademy.fi

Tervetuloa opiskelemaan!

Hakijan yhteystiedot

Lisää erillinen laskutusosoite

Erilliset laskutustiedot

Hakijan taustatiedot