Valikko

Valikko

Tunnista rajasi ja vähennä stressiä!

Tässä ilmaisessa webinaarissa pohdimme mitä rajat tarkoittavat, miksi niiden tunnistaminen on tärkeää hyvinvoinnillemme ja stressin ennaltaehkäisylle.

Rajoja voidaan tutkia monesta eri näkökulmasta, tässä valmennuksessa pohdimme tarpeittemme tunnistamista, sekä omien ajatus- ja käytösmallien kehittämistä suhteessa omiin rajoihin.

Tavoitteena on pysähtyä kuulostelemaan itseä, omia rajoja ja löytää ne kohdat, joissa rajat kenties vuotavat ja aiheuttavat liiallista stressiä ja heikentynyttä hallinnan tunnetta omaan elämään.

Webinaari sisältää pienen alustuksen teemoihin, käsitteiden avaamista sekä valmennuksellisia, oivalluttavia harjoitteita oman tilanteen kirkastamiseksi ja rajoja kunnioittavan strategian luomiseksi.

Valmentaja

Auli Hedman on businessmaailmasta laajasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja coachaamisen pariin kouluttautunut Certified Business Coach®, Työhyvinvointivalmentaja, LCAF Certified Coach®, joka pitää omaa keho-mieliterapioihin ja valmennukseen keskittynyttä vastaanottoa Oulussa, sekä coachaa ihmisiä ja yrityksiä ympäri Suomea.

Ps. Webinaaripalautetta anteneiden kesken, arvomme 500€ lahjakortteja koulutuksiimme ja valmennuksiimme. Anna siis rohkeasti palautetta tai esitä toiveita, millaisia valmennuksia toivoisit lisää!

KUUNTELE VALMENNUS ALLA OLEVASTA LINKISTÄ