Valikko

Valikko

RATKAISUKESKEINEN VUOROVAIKUTUS – MAKSUTON WEBINAARITALLENNE

Sanotaan että ihmissuhteiden laatu, niin töissä kuin yksityiselämässä, määrittelee elämämme laadun. Mikäli siis haluaa kehittää elämää, on aloitettava itsestä: omista tietoisuus-, itsesäätely- ja vuorovaikutustaidoista. 

Ratkaisukeskeinen vuorovaikutus on eteenpäin vievää tietoista kommunikaatiota, jolla on itsetuntemusta ja mahdollisuuksia luova potentiaali. Tässä toivotussa webinaarissa, holististen coaching-taitojen kouluttaja, Sertifioitu Coach Auli Hedman avaa ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen perusteita, joten mikäli haluat ymmärtää vuorovaikutustilanteita paremmin, varaa reilu tunti aikaa, muistiinpanovälineet ja nappaa webinaarista opit mukaan itsesi ohjaamiseen, sekä vuorovaikutustilanteiden kehittämiseksi myönteiseen suuntaan.

Webinaarissa käydään läpi mm.

  • Vuorovaikutuksen kehä -malli
  • Ajattelun systeemit ja itsesäätely vuorovaikutuksen taustalla
  • Vuorovaikutuksen haasteita ja ratkaisuja
  • Tehdään harjoitus, oman sisäisen puheen muuttamisesta ratkaisukeskeiseksi
  • Saadaan näkökulmia ja esimerkki lauseita ratkaisukeskeiseen vuorovaikutukseen 

Webinaarissa esitellään lyhyesti myös meidän tarjoamia mahdollisuuksia opiskella itsetuntemusta, tietoisuustaitoja ja ratkaisukeskeistä vuorovaikutusta.

Katso tallenne (1h 17min) alla olevasta linkistä. Tallenne on avoimena rajoitetun ajan, sitä saa myös vapaasti jakaa eteenpäin. Palautetta webinaarista voi laittaa auli@lifecoachacademy.fi.

Linkki

http://vimeo.com/user103890917/