Valikko

Valikko

TOIVEUUSINTA Opi psykologista joustavuutta! – tallenne

  • Osaatko kulkea kohti itsellesi merkityksellisiä asioita epämiellyttävistä tunteista huolimatta?
  • Mitä esteitä kohtaat ja miten käsittelet näitä esteitä?
  • Entäpä, mitä teet vältäessäsi epämiellyttäviä kokemuksia?

Psykologinen joustavuus auttaa yksilöä tunnistamaan itselle merkitykselliset elämän sisällöt sekä sitoutumaan näihin asioihin tekojen tasolla. Lisäksi psykologinen joustavuus auttaa käsittelemään ajatus- ja tunne-esteitä, jonka myötä yksilön kyky sitoutua itselle merkityksellisiin elämän sisältöihin paranee.

Järjestimme 12.1. 2022 klo 18:00 – 19:00 toiveuusintana ”Opi psykologista joustavuutta” -webinaarin, jossa käydään läpi näitä ajankohtaisia psykologisia taitoja ja harjoitellaan muutaman pienen harjoituksen kautta taitoja käytännössä.

Kuuntele webinaari alla olevasta linkistä.

OPI PSYKOLOGISTA JOUSTAVUUTTA – WEBINAARITALLENNE

KOULUTTAJANA MIKKO TÖRMÄLEHTO.

Mikko on runsaasti käyttäytymistieteitä opiskellut liikuntatieteilijä sekä kokenut kouluttaja ja valmentaja reilun vuosikymmenen kokemuksella. Mikon matka arvostetuksi ja pidetyksi psyykkisen ja fyysisen valmentamisen moniosaajaksi on onnistunut yhdistämällä yliopisto- ja korkeakouluopinnot sekä käytännön valmennustyö mallikkaasti keskenään.

Työn ohessa Mikko on kirjoittanut kaksi kirjaa, joissa käsittellään niin valmentamista ja itseohjautuvuuden kehittämistä kuin muutoksen, tavoitteiden ja motivaation johtamista sekä fyysisen suorituskyvyn, mielen taitojen ja toimeenpanotaitojen kehittämistä.