TIEDOTE KORONAVIRUKSESTA JA SEN VAIKUTUS LIFE COACH ACADEMYN KOULUTUKSIIN 26.9. 2020

Life Coach Academy on huomioinut annetut koronavirusta koskevat suositukset ja tehnyt tarvittavia toimenpiteitä, jotta opetus voidaan järjestää turvallisesti nyt ja tulevaisuudessa.

KOULUMME ON SIIRTYNYT HYBRIDI OPETUKSEEN

Hallituksen ohjeistuksen mukaan, olemme siirtyneet lähiopetukseen 1.6. 2020, mutta huomioimme mahdolliset riskiryhmiin kuuluvat opiskelijat ja heidän läheiset, tarjoamalla mahdollisuuden osallistua kaikille luennoille myös etäyhteyksien avulla pandemian ajan, jotta meillä kaikilla on turvallista opiskella. Moduuleita voi aina myös korvata toisissa ryhmissä.

TURVATOIMENPITEET LÄHIPÄIVILLÄ

Koska haluamme suojata myös lähipäiville osallistuvien opiskelijoiden, opettajien ja heidän läheistensä hyvinvointia, olemme tehneet ennaltaehkäisy suunnitelman.

Lähiopetustilat desinfioidaan päivittäin, jokaiselle opiskelijalle on koulun puolesta hommattu käsidesiä. Ohjeistamme myös opiskelijat, jotka tulevat lähipäiville julkisilla käyttämään kasvomaskia matkustaessaan. Jos opiskelija vähänkään epäilee altistusta, ohjeemme on, että tällöin osallistutaan moduuliin etäyhteyksien kautta.

Näillä toimenpiteillä jatkamme niin kauan kuin tarve vaatii, näin voimme kaikki hyvillä mielin ja turvallisesti jatkaa coaching-opintoja.

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, autan mielelläni!

Reippain syysterveisin,

Auli Hedman
Koulutusjohtaja

Life Coach Academy

auli@lifecoachacademy.fi

+358400796688