TIEDOTE KORONAVIRUKSESTA JA SEN VAIKUTUS LIFE COACH ACADEMYN KOULUTUKSIIN 5.5.2020

Life Coach Academy on huomioinut annetut koronavirusta koskevat suositukset ja tehnyt tarvittavia toimenpiteitä, jotta opetus voidaan järjestää turvallisesti nyt ja tulevaisuudessa.

KOULUMME SIIRTYY LÄHIOPETUKSEEN 1.6. 2020, MUTTA MYÖS ETÄOPETUSTA JATKETAAN TOISTAISEKSI

Hallituksen ohjeistuksen mukaan, jatkamme etäopetusta vielä toukokuun loppuun. Siirrymme lähiopetukseen 1.6. 2020, mutta huomioimme mahdolliset riskiryhmiin kuuluvat opiskelijat ja heidän läheiset, tarjoamalla mahdollisuuden osallistua luennoille myös etäyhteyksien avulla.

TURVATOIMENPITEET LÄHIPÄIVILLÄ

Koska haluamme suojata myös lähipäiville osallistuvien opiskelijoiden, opettajien ja heidän läheistensä hyvinvointia, olemme tehneet ennaltaehkäisysuunnitelman.

Lähiopetustilat desinfioidaan päivittäin, jokaiselle opiskelijalle on koulun puolesta hommattu käsidesiä, sekä kertakäyttöiset toimenpidemaskit, koska kaikkien niitä käyttäessä, suojaamme toisiamme tehokkaasti. Kaikki tarjoilut ovat yksittäispakattuja ja kahvit ja muut juomat tarjoillaan kertakäyttöastioissa.

Näillä toimenpiteillä jatkamme niin kauan kuin tarve vaatii, näin voimme kaikki hyvillä mielin ja turvallisesti jatkaa coaching-opintoja.

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, autan mielelläni!

Keväisin terveisin,

Auli Hedman
Koulutusjohtaja

Life Coach Academy

auli@lifecoachacademy.fi

+358400796688