Valikko

Valikko

Toimivan parisuhteet perusteet

Korona kevät on haastanut parisuhteita monin eri tavoin. Kysytyin valmennusteemamme onkin ollut tässä ajassa juuri parisuhde ja sen kehittäminen.

Parisuhde onkin yksi elämän tärkeimmistä hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä, ja sen äärelle olisi hyvä pysähtyä aika ajoin. Silloin kun parisuhde voi hyvin, se lisää hyvinvointia ja voimavaroja muillekin elämän osa-alueille. Silloin kun parisuhde taas voi huonosti, se vie energiaa ja jumittaa elämää kokonaisvaltaisesti.

Onnellinen parisuhde on kaikille mahdollinen, mutta harvemmin onnekas sattuma. Hyvä parisuhde vaatii ymmärrystä, niin parisuhteen perusteita, kuin toisen ihmisen erilaisuutta kohtaan, sekä tietysti tietoisia tekoja suhteen hyvinvoinnin eteen.

Toiveidenne mukaan, jaamme viime syksynä kiitosta saaneen webinaarin talleenteena uudestaan ja vieläpä täysin omaan tahtiin katseltavaksi. Voit katsoa sen milloin vain ja mistä vain, yksin tai kumppanin kanssa. Kunhan sinulla on aikaa ja kiinnostusta syventyä itsesi ja parisuhteesi äärelle noin puoleksitoista tunniksi.

Valmennuksessa käydään läpi keskeisimmät tekijät, jotka vaikuttavat parisuhteemme hyvinvointiin: miten historiamme, persoonallisuutemme, vuorovaikutustyylimme ja itsetuntemuksemme siihen vaikuttavat.

Nämä samat tekijät auttavat ymmärtämään toisia ihmisiä myös muissa ihmissuhteissa, töissä ja asiakassuhteissa.

Valmennuksessa voi käydä läpi omaa, joko nykyistä tai entistä parisuhdetta, ja oivaltaa sen vahvuuksia ja kasvunpaikkoja. Mikä toimii hyvin? Missä voisin kehittyä?

IHMISSUHTEIDEN LAATU MÄÄRITTELEE LOPULTA KOKO ELÄMÄN LAADUN

Valmennuksessa on lempeä, humoristinenkin sävy; ymmärrämme että laji on haastava, harvan ollessa siinä mestari. Toimiva parisuhde on kumminkin yksi elämän merkittävimmistä asioista, joten siihen kannattaa satsata. Tule siis mukaan hetkeksi pysähtymään asian äärelle, itsenäisesti omalta kotisohvaltasi käsin!

VALMENTAJA

Auli Hedman on businessmaailmasta laajasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja coachaamisen pariin kouluttautunut Certified Business Coach®, Työhyvinvointivalmentaja, LCF sekä LCA Life Coach®, joka pitää omaa keho-mieliterapioihin ja valmennukseen keskittynyttä vastaanottoa Oulussa, sekä coachaa ihmisiä ja yrityksiä ympäri Suomea.

LINKKI VALMENNUKSEEN

Voit kuunnella valmennuksen alla olevasta ”Ilmainen parisuhde webinaari” linkistä . Valmennukseen ei tarvitse ilmoittautua. Valmennusta saa myös jakaa!

Ilmainen parisuhde webinaari