Valikko

Valikko

Itsensäjohtamisen ja ajanhallinnan perusteet

Nyt jos koskaan tarvitsemme itsensäjohtamisen ja ajanhallinnan taitoja, maailman ollessa monien muutosten myllerryksessä. Voit nyt osallistua tähän viime syksynä toteutettuun kiiteltyyn valmennukseen, itsellesi sopivaan aikaan, vaikkapa kotisohvaltasi käsin, koska päätimme julkaista toivotun webinaarin uudestaan, kaikille avoimena tallenteena. 

Saat valmennuksesta simppeleitä itsensäjohtamisen ja ajanhallinnan työkaluja ja malleja, joita voit soveltaa välittömästi valmennuksen jälkeen omaan elämääsi.

Valmennus kestää noin 1,5h ja jotta saat siitä hyödyt irti, varaa itsellesi häiriötön tila, avoin mieli, hyvä nettiyhteys ja muistiinpanovälineet.

Valmennus on sinulle, joka haluat tietää

  • Miten aikaa voi hallita
  • Mikä on tehokkaiden ihmisten salaisuus
  • Mitä ovat aikavarkaat
  • Miten lisäät keskittymiskykyä
  • Miten voit kokonaisvaltaisesti hyvin kiireenkin keskellä

MITÄ ON COACHING

Coaching on ohjausmuoto, jossa erilaisin tekniikoin pyritään laajentamaan valmennettavan näkökulmaa ja kehittämään ajattelua ja toimintaa ratkaisukeskeiseen suuntaan.

VALMENTAJA

Auli Hedman on businessmaailmasta laajasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja coachaamisen pariin kouluttautunut Certified Business Coach®, Työhyvinvointivalmentaja, LCF sekä LCA Life Coach®, joka pitää omaa keho-mieliterapioihin ja valmennukseen keskittynyttä vastaanottoa Oulussa, sekä coachaa ihmisiä ja yrityksiä ympäri Suomea.

KUUNTELE VALMENNUS ALLA OLEVASTA VIDEOSTA

Voit myös avata valmennuksen omaan selaimeesi, alla olevassa kuvassa olevaa sinistä otsikkoa ”Ajanhallinnan_valmennus_zoom_tallenne_2020” klikkaamalla.