Elämäntapamuutos

Onnistuneen muutosmatkan avaintekijät – maksuton webinaari

Elämäntapoihin liittyvät muutokset ovat puheenaiheina hyvin yleisiä. Hyvä niin. Mikäpä olisi tärkeämpää kuin tavoitella parempaa terveyttä ja hyvinvointia, sen kaikessa moninaisuudessaan.
Muutosmatkoille ja etenkin niissä onnistumisille on myös tarvetta. Vaikka elämme hyvinvointiyhteiskunnassa, eri raporttien mukaan suuri osa työikäisistä kärsii vaihtelevista ylikuormituksen oireista.
Muun muassa erilaiset mielenterveyden haasteet nousivat jo vuonna 2019 suurimmaksi sairauspoissaolojen osatekijäksi. Ainakin näiden tietojen valossa on enemmän kuin tarpeellista, että ihmiset investoisivat omaan hyvinvointiinsa.
Ke 1.12 klo 18.00-19.00 Mikko Törmälehto vie Sinut löytöretkelle onnistuneen muutosmatkan avaintekijöihin. Mikon asiantuntevasta ja mukaansatempaavasta valmennusotteesta on hyötynyt jo tuhannet tavoitteisiin pyrkivät yksilöt.
Mikäli olet miettinyt, mitä kestävän muutoksen tekeminen vaatisi onnistuakseen, olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan tutkittuun tietoon ja kokemukseen pohjautuvan koosteen, josta voit poimia avaimia omaan onnistumiseen.
Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin alla. Saat vuorokauden sisällä emailiisi linkin, jolla pääset mukaan.

Webinaari
,

01.12.2021
18:00 - 19:00