Oivalluksia parisuhteesta – ilmainen webinaari

Parisuhde on yksi elämän tärkeimmistä hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä, ja sen äärelle olisi hyvä pysähtyä aika ajoin. Yksi syksyn kysytyin teemamme onkin ollut juuri parisuhde ja sen kehittäminen. Toiveidenne mukaan, aiheesta on tulossa ilmainen valmennus, joka toteutetaan webinaarina torstaina 10.10. klo 18:00 – 19:30.

Valmennuksessa käydään läpi keskeisimmät tekijät, jotka vaikuttavat parisuhteen hyvinvointiin: miten historiamme, persoonallisuutemme, vuorovaikutustyylimme ja itsetuntemuksemme siihen vaikuttavat.

Käymme läpi omaa, joko nykyistä tai entistä parisuhdetta, ja oivallamme sen vahvuudet ja kasvunpaikat. Mikä toimii hyvin? Missä voisin kehittyä?

IHMISSUHTEIDEN LAATU MÄÄRITTELEE LOPULTA KOKO ELÄMÄN LAADUN

Valmennuksessa on lempeä, humoristinenkin sävy; ymmärrämme että laji on haastava, harvan ollessa siinä mestari. Toimiva parisuhde on kumminkin yksi elämän merkittävimmistä asioista, joten siihen kannattaa satsata. Tule siis mukaan hetkeksi pysähtymään asian äärelle, itsenäisesti omalta kotisohvaltasi käsin!

Huom! Paikkoja rajoitetusti, joten sitovat ilmoittautumiset ja peruutukset 8.10. mennessä www-sivujemme kautta. Skrollaa alas ja ilmoittaudu mukaan!

VOITA 500€ LAHJAKORTTI

Arvomme webinaariin osallistujien kesken 500€ lahjakortin koulutuksiimme tai valmennuksiimme.

Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennukseen!

LIFE COACH ACADEMY – PARHAAT PALAUTTEET COACHING-KOULUTUSTEN ARVIOINNEISSA! (koulutus.fi)

LCA Life Coach® –koulutus on kesäyliopistojen kanssa yhteistyössä kehitetty, vuoden kestävä monimuoto-opiskeluna toteutettava ammatillinen täydennyskoulutus, jossa opiskelija saa coaching-ydintaitojen lisäksi mm. syvällisen tietotaidon ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja elämäntaidoista.

AMMATILLISUUS JA TEOREETTISUUS LISÄÄMÄÄN COACHIN AMMATTITAITOA

Sen lisäksi, että saat koulutusohjelmasta Life Coachin työkalut ja koulutuksen, LCA:n koulutusohjelmaan on lisätty, alan muista elämäntaito-koulutuksista poiketen, ammattitaitoa syventävässä tarkoituksessa MYÖS

– Psykologian perusoppeja
– Teoriatietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista
– Persoonallisuusoppia itsetuntemuksen kehittämiseen
– Oppia erilaisista vuorovaikutustyyleistä väriprofiloinnin avulla
– NVC:n pohjautuva rakentavan vuorovaikutuksen malli
– Uusia näkemyksiä ihmissuhteiden valmentamiseen
– Toivottuja parisuhdevalmennus-työkaluja
– Työhyvinvoinnin teoriaa
– Työhyvinvointivalmentajan kartoitus- ja valmennustyökalut
– Business coachingin dialogi-malli

Tavoitteemme on ollut rakentaa laaja ammatticoachin työkalupakki, jonka avulla voi menestyksekkäästi valmentaa, sekä yksityishenkilöitä että työyhteisöjä.

SEURAAVAT ALKAVAT KOULUTUKSET

20.9. 2019 Turku
18.10. 2019 Tampere
25.10. 2019 Helsinki (täynnä, peruutuspaikkoja voi kysyä 12.10.)
8.11. 2019 Oulu
18.2. 2020 Jyväskylä
25.3. 2020 Helsinki

Koulutuksen hinta on 3990€, ja sen voi maksaa korottomasti ja kuluttomasti 1-10 erässä. Voit kysyä myös pidempää maksuaikaa, pienemmällä maksuerällä. info@lifecoachacademy.fi

Tutustu ajatusmaailmaamme ja tule mukaan kehittämään itseäsi, parempia ihmissuhteita ja parempaa työelämää!

 

Webinaari
,

10.10.2019
18:00 - 19:30