Lasse Seppänen

Näin opit 6 taitoa psykologisen joustavuuden lisäämiseen!

WEBINAARITALLENNE

Tässä noin tunnin kestävässä webinaarissa huippuvalmentaja Lasse Seppänen paljastaa kuusi psykologista joustavuutta lisäävää taitoa.

Jos kärsit stressistä, itsekritiikistä, vaativuudesta, riittämättömyyden tunteesta tai etsit elämässä oikeaa suuntaa, saat webinaarista tutkitun ja tehokkaan keinon vapautua niiden vallasta.

Kuulostaa hurjalta lupaukselta, mutta Lasse lupaa, että saat webinaarissa uusia työkaluja lisätä psykologista hyvinvointia. Olitpa sitten itsesikehittäjä tai toimit jo valmentajana tai ohjaajana.

VALMENTAJA LASSE SEPPÄNEN

Lasse on soluttautunut huippu-urheilusta Suomen mestarin pieteetillä henkisen valmennuksen, motivoinnin ja coachingin maailmaan, arvostetuksi ja pidetyksi valmentamisen moniosaajaksi.

Koulutustaustaltaan Lasse on psyykkinen valmentaja, lyhytterapeutti, Certified Business Coach®, Executive Coach® sekä Ammattivalmentaja.

Lasse on kirjoittanut 17 tietokirjaa hyvinvoinnista, muutoksesta ja motivaatiosta. Lassen pääteemoja, sekä intohimon kohteita, on tutkia arvojen, motivaation, tavoitteiden sekä volition ilmiöitä huippusuoriutumisen näkökulmasta.

Lasse toimii toimistusjohtajana Hyvinvointikoulussa, ja on valmentanut jo 18 vuoden ajan aktiivisesti yrityksiä, yrityksen johtoa ja huippu-urheilijoita saavuttamaan huippu suorituskykynsä.

Lasse kouluttaa aktiivisesti tulevia henkisen valmentamisen ammattilaisia aina siellä, missä tarvitaan syvää osaamista ja on kysytty puhuja tilaisuuksissa, missä tarvitaan huikeaa innostamisen energiaa.

Lassea ja hänen toimintatapaansa kuvaavat seuraavat piirteet: optimistisuus, tunnollisuus, kirkaskatseisuus ja jatkuva oppimisen nälkä. LCA:ssa Lasse vastaa HOT terapiaan pohjautuvan Psykologisen Joustavuuden Coach -koulutusohjelman sisällöstä ja kouluttamisesta.

Seuraava Lassen koulutus alkaa verkossa 8.5. ja voit tutustua siihen TÄSTÄ

KUUNTELE WEBINAARI TALLENNE TÄÄLTÄ

Huom! Valmennukseen EI tarvitse ilmoittautua vaan se on rajoitetun ajan vapaasti katsottavissa tästä. Varaa häiriötöntä aikaa n. tunti sekä muistiinpanovälineet, niin saat webinaarista mahdollisimman paljon irti!

 

Webinaaritallenne
,

15.05.2021 00:00 - 30.04.2021 00:01