UUSI TÄYDENNYSKOULUTUS COACHEILLE JA VALMENTAJILLE

 

Loistavat palautteet saanut Life Coach Academyn järjestämä 3 päiväinen intensiivikoulutus jo valmistuneille Life Coacheille ja Elämäntaitovalmentajille.

MISSÄ

Koulutus pidetään Helsingissä, Ammattijohtajien tiloissa, Malminkaari 5, 00700 Helsinki.

AIKATAULU

TO –  LA 20.2. – 22.2. 2020 Klo 10-18


KENELLE

Koulutus on ensisijaisesti valmistuneille LCA® Life Coacheille, jotka haluavat syventää coaching taitojaan, oppia tiimi- ja ryhmäcoachingin perustyökalut, sekä saada intensiivistä valmennusta ja hengennostatusta itselleen.

Koulutukseen voivat hakea myös muut Life Coach – tai Elämäntaitovalmentaja koulutuksen käyneet valmentajat. Koulutus edellyttää coachingin ydintaitojen ja coaching prosessin osaamista.

OPETTAJA

Päivi Suvanto
, Kasvatustieteilijä, LCA® Life Coach, LCA® Ryhmä- ja tiimivalmentaja, Neuropsykiatrinen valmentaja, Yrittäjyyden opettaja, Mentori

SISÄLTÖ

Koulutuksessa kerrataan coachingin ydintaidot, opitaan business coachingin ja life coachingin erot, käydään läpi ryhmä- ja tiimicoachingin erot ja perustyökalut, ryhmien ja tiimien kehittymisen vaiheet, sekä harjoitellaan uusien ryhmä- ja tiimicoaching työkalujen käyttöä. Koulutusta suositellaan erityisesti heille, jotka haluavat kasvaa valmentajina vielä enemmän ryhmiä, tiimejä, yrityksiä ja organisaatiota palvelemaan.

Työkalut, joita koulutuksessa opitaan, tulevat business coachingin puolelta, mutta niitä voi hyödyntää loistavasti myös life coachingissa. Käymme läpi mm.

  • Mitä on ryhmä- ja tiimicoaching
  • Ryhmien ohjaaminen ja ryhmädynamiikka
  • Ryhmien ja tiimien kehittyminen
  • Speed coaching
  • Ryhmä coaching keskushenkilömallilla
  • Belbin tiimiroolit
  • Dynaaminen fasilitointi
  • Talking stick
  • Disney malli
  • Ja paljon muuta!

RAKENNE

Käymme läpi ensin teorian, sitten demotaan harjoituksia, joten saat paljon valmennusta myös itsellesi ja opit taas uusia valmentajan taitoja. Koulutus sisältää kolme intensiivistä lähipäivää, sekä etukäteismateriaaliin tutustumisen ja pienen jälkitehtävän, jonka jälkeen koulutuksesta saa LCA® Ryhmä- ja tiimivalmentaja diplomin ja rutkasti uutta ammattitaitoa erityisesti yrityspuolelle.


KUSTANNUKSET JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksen hinta on 890€ (sis. alv24%)
. Koulutukseen mahtuu 20 oppilasta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.. 
Sitovat ilmoittautumiset 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua info@lifecoachacademy.fi

Kerrothan hakemuksessa, miksi haet koulutukseen, mikä on koulutustaustasi, sekä yhteystietosi ja laskutusosoitteesi.

Lisätietoja koulutuksesta voi kysellä

Auli Hedman

auli@lifecoachacademy.fi

P. 0400 796688