Haku koulutukseen & kustannukset

Seuraavat koulutukset, haku päällä nyt:

30.10. 2020 Helsinki (vkonloppu)
6.11. 2020 Oulu (vkonloppu)
13.11. 2020 Imatra (vkonloppu)
27.11. 2020 Verkkokoulutus (vkonloppu)
12.2. 2021 Turku (vkonloppu) Ennakkovaraus -500€
1.10. 2021 Jyväskylä (vkonloppu) Ennakkovaraus -500€

Ennakkovaraajan etu -500€ lasketaan automaattisesti, mikäli haet koulutukseen tämän maininnan ollessa koulutusryhmän perässä.

 

 

Haku koulutuksiin päättyy kaksi viikkoa ennen kyseisen koulutuksen alkamista. Peruutuspaikkoja voi kysellä koulutuksen alkuun saakka info@lifecoachacademy.fi

Koulutuksissa on rajoitettu osallistujamäärä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin, joten jos et ole saanut vastausta hakemukseesi, laitathan viestiä info@lifecoachacademy.fi

Hakijalta edellytämme valmiutta itsetutkiskeluun, avointa mieltä näkökulman laajentamiseen, sekä kykyä pohtia elämänkysymyksiä niin yksin kuin ryhmässä. Pohjakoulutusvaatimuksena lukio tai ammatillinen perustutkinto. Kutsumme hakijat tarvittaessa haastatteluun.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3 990 €, joka laskutetaan opiskelijan toiveen mukaan, 1-10 erässä opintojen alettua. Hinta sisältää kaikki oppimateriaalit, sekä sähköisessä että paperisessa muodossa. Valmistuneet coachit saavat myös Valmentajan muistitikun, jossa on kaikki valmennustyökalut organisoituna ja tallennettuna.

UUSI VERKKOKOULUTUS – EDULLISEMPI VAIHTOEHTO!

Pitkään toivottu verkkokoulutuksena toteutettava LCA Life Coach® -koulutus aloittaa ensimmäisen kerran marraskuussa 2020. Verkkokoulutuksen hinta on 3 490€, koska sen toteuttaminen säästää tila- ja materiaalikustannuksissa. Ohjelma on muutoin täysin sama, mutta materiaalit opiskelija tulostaa itse sähköisestä materiaalipankista ja osallistuu etäkoulutukseen tietokoneensa kautta.

PIDEMPIAIKAINEN RAHOITUS OPINNOILLESI

Huom! Koulutukseen voi hakea myös pidempiaikaista rahoitusta, jonka olemme neuvotelleet sinulle valmiiksi. Mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa sinua, laita viestiä info@lifecoachacademy.fi niin kerromme lisää. LCA opintolainan kuukausilyhennys voi olla esim. 86€ kuukaudessa.

Mikäli sinulla on aikaisempi Elämäntaidonvalmentaja tai Life Coach -tutkinto ja haluat tulla päivittämään osaamistasi, koulutuksen hinta on 2 990 €. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse info@lifecoachacademy.fi niin aiempi tutkinto huomioidaan koulutuksen hinnassa.

Koulutusohjelmaan ilmoittautuminen on sitova. Mikäli opiskelija ei ole perunut ilmoittautumistaan 2 viikkoa ennen koulutuksen alkamista, häneltä voidaan periä 50% koulutusmaksun kokonaissummasta. Ilmoittautumisen voi perua info@lifecoachacademy.fi

Tervetuloa opiskelemaan!

Hakijan yhteystiedot

Lisää erillinen laskutusosoite

Erilliset laskutustiedot

Hakijan taustatiedot