Pätevöidy coachingin huippuammattilaiseksi uudistetussa koulutusohjelmassa!

Tutustu koulutusohjelmaan
Opiskele Coachiksi verkossa
Tiedote koronaviruksesta!

Life Coach Academy

PARHAAT PALAUTTEET COACHING-KOULUTUSTEN ARVIOINNEISSA! (koulutus.fi)

LCA Life Coach® –koulutus on kesäyliopistojen kanssa yhteistyössä kehitetty, vuoden kestävä monimuoto-opiskeluna toteutettava ammatillinen täydennyskoulutus, jossa opiskelija saa kansainvälisesti määriteltyjen coaching-ydintaitojen lisäksi mm. syvällisen tietotaidon ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja elämäntaidoista, kuten mielen- ja tunne-elämän johtamisesta, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidoista, sekä perusopit työhyvinvointivalmentamisesta.

AMMATTITAITO VALMENTAVAAN ROOLIIN JA JATKUVA KEHITTÄMINEN

Koulutus antaa ammattitaidon toimia esim. Ratkaisukeskeisenä valmentajana, Life Coachina, Business Coachina, In-House Coachina tai Työyhteisövalmentajana, myös esimiehet saavat tästä kattavan tieto-taidon toteuttaakseen valmentavaa esimiestyötä.

Koulutustamme  kehitetään koko ajan: uusinta tietoa integroidaan sisältöihin jatkuvasti ja opiskelijamme pääsevät päivittämään osaamistaan, täydennyskursseillamme.

Opiskelijamme pääsevät lisäksi koulutuksen jälkeen maksutta treenamaan coaching taitojaan, verkossa tapahtuvissa ”Train the Trainer” sparraustapahtumissa, joita järjestetään 4 kertaa vuodessa. Opiskelijat saavat lisäksi valmistuttuaan, virtuaalisen LCA Työkalupakin, jonne päivittyvät uudet työkalut tulevat maksutta heidän käyttöön myös koulutuksen jälkeen.

ICF:N MÄÄRITTELEMÄT 11 COACHINGIN YDINTAITOA

Koulutus on luotu pilot hankkeena Pohjois-Suomen kesäyliopistolle vuonna 2013, jolloin tavoitteeksi otettiin Life Coach koulutuksen sisällön päivittäminen kohti vankempaa teoreettista pohjaa, sekä ICF:n  määrittelemien Coaching ydintaitojen vahvaa osaamista. Koulutuksen ydin on rakennettu tämän periaatteiston ympärille. Koulutusta on ollut kehittämässä ICF Sertifioidut coachit.

 

Seuraavat alkavat koulutukset, haku päällä nyt:

30.10. 2020 Helsinki (vkonloppu)
6.11. 2020 Oulu (vkonloppu)
13.11. 2020 Imatra (vkonloppu)
27.11. 2020 Verkkokoulutus (vkonloppu)
12.2. 2021 Turku (vkonloppu) Ennakkovaraus -500€
1.10. 2021 Jyväskylä (vkonloppu) Ennakkovaraus -500€

Ennakkovaraajan etu -500€ lasketaan automaattisesti, mikäli haet koulutukseen tämän maininnan ollessa koulutusryhmän perässä.

UUSI VERKKOKOULUTUS – EDULLISEMPI VAIHTOEHTO!

Pitkään toivottu verkkokoulutuksena toteutettava LCA Life Coach® -koulutus aloittaa ensimmäisen kerran marraskuussa 2020. Verkkokoulutuksen hinta on 3490€, koska sen toteuttaminen säästää tila- ja materiaalikustannuksissa. Ohjelma on muutoin täysin sama, mutta materiaalit opiskelija tulostaa itse sähköisestä materiaalipankista ja osallistuu etäkoulutukseen tietokoneensa kautta. Lue lisää verkkokoulutuksesta!

Lue lisää coachingista

Life Coach Academy

KÄYTÄNNÖN TYÖSSÄ TARVITTAVIA LISÄYKSIÄ

Sen lisäksi, että saat koulutusohjelmasta Life Coachin työkalut ja koulutuksen, LCA:n koulutusohjelmaan on lisätty, alan muista elämäntaito-koulutuksista poiketen, ammattitaitoa syventävässä tarkoituksessa MYÖS

  • Psykologian perusoppeja
  • Teoriatietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista
  • Persoonallisuusoppia itsetuntemuksen kehittämiseen
  • Oppia erilaisista vuorovaikutustyyleistä väriprofiloinnin avulla
  • NVC:n pohjautuva rakentavan vuorovaikutuksen malli
  • Uusia valmennustyökaluja ihmissuhteiden valmentamiseen
  • Toivottuja parisuhdevalmennus-työkaluja
  • Työhyvinvoinnin teoriaa
  • Työhyvinvointivalmentajan kartoitus- ja valmennustyökalut
  • Business coachingin dialogi-malli

Tavoitteemme on ollut rakentaa laaja ammatticoachin työkalupakki, jonka avulla voi menestyksekkäästi valmentaa, sekä yksityishenkilöitä että työyhteisöjä.

Ratkaisukeskeinen, valmentava ote on tämän päivän työelämässä yhä tärkeämpi taito ja toimintamalli.

Hae mukaan koulutukseen

Meistä sanottua

Seuraavat ilmaiset valmennukset ja infot

Tilaa Life Coach Academyn uutiskirje

Uutisoimme vähän, mutta asiaa. Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä vain tietoa, jonka uskomme sinua hyödyttävän, kuten ajankohtaisia kirjoituksia valmennuksellisine työkaluineen ja pohdintoineen. Voit peruuttaa uutiskirjeen milloin vain, uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä. Toivomme tietysti, että juttumme ovat niin hyviä, että oikein odotat niiden kolahtavan postiluukkuusi. Kokeile!


Kiitokseksi uutiskirjeen tilaamisesta lähetämme sinulle juoksuohjelman rapakuntoisille, jonka ohjeiden avulla kehität kuntoasi niin, että pystyt juoksemaan viisi kilometriä 5-6 viikon harjoittelulla ja 10 kilometria 11 viikon harjoittelulla.